Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejúspěšnější česká biatlonistka Gabriela Koukalová (28) se ve své knize ostře opřela do své týmové kolegyně Veroniky Vítkové (29).

S bronzovou medailistkou z letošní olympiády v Pchjongčchangu se prý nemůže vystát. S Veronikou Vítkovou si Koukalová neseděla už od dětství, kdy na ni Veronika měla donášet rodičům. Zdánlivě nevinné holčičí sváry ale nakonec přerostly i do dospělosti.

"Když jsem někde získala medaili, Veronika mi většinou ani nepopřála. Na olympiádě v Soči už vůbec," citoval Blesk z knihy Jiná Gabriela Koukalová.

Až se nechce věřit tomu, že spolu Vítková s Koukalovou vydržely v jednom týmu. Podle dvojnásobné stříbrné medailistky ze Soči se spolu několik let téměř nebaví.

„Snažila jsem se mnohokrát najít cestu, ale ona nechtěla. Nebo jsem ji možná hledala špatně. Je nám jedné bez druhé líp. A zároveň je mi jí trochu líto,“ šokovala Koukalová s tím, že jí Vítková udělala několik scén i přímo na závodech. Ta se zatím nevyjádřila.

Koukalová nedávno oznámila přerušení biatlonové kariéry. V knize mimo jiné přiznala, že trpěla anorexií a stejně jako některé modelky pojídala tampony namočené ve vodě.

Reklama

Další články

Načítám