Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že modelky mají omezenou dobu působnosti. To ale v dnešní době nemusí být pravda, i v pokročilé věkové kategorii najdeme ženy, které se živí svým vzhledem. Třiaosmdesátiletá Dorrie Jacobson by mohla být jejich vlajkonoškou, ve svých letech fotí dokonce i prádlo!

Jacobson je stálicí na blogerské scéně, kde na blogu Senior Style Bible píše o módě a životním stylu. „Zájem o módu u mě propukl už v mladém věku. Modelingu jsem se začala věnovat jako teenagerka, pak jsem byla vizážistkou, a ještě později jsem učila na škole modelingu ve Filadelfii,“ svěřila Dorrie, která právě z Filadelfie pochází. Dnes žije v Las Vegas. „V dalších letech jsem pracovala jako mluvčí pro mnoho značek a zkoušela jsem i hrát. Byly to zábavné časy,“ uvedla žena, která byla svého času jedním z tzv. králíčků Playboye, působila v chicagském klubu.

Osobní život v té době ale tak zábavný nebyl. Dvě manželství se jí rozpadla, a až se třetím mužem našla štěstí. Byli spolu do jeho smrti v roce 2008. Dnes se Jacobson seznamuje online.

Svými texty a příspěvky se tato šik osmdesátnice ženám snaží říct, že zestárnout neznamená ztratit sexappeal. „Věk není číslo, je to přístup. Rozhodla jsem se být nejstarší modelkou spodního prádla, abych inspirovala ženy a ukázala jim, že i v osmdesáti mohou být sexy,“ uvedla pro BBC.

Reklama

Další články

Načítám