Hlavní obsah
Článek

Období největší slávy mu přinesl snímek Discopříběh, ze kterého si ho dodnes mnozí pamatují. Rudolf Hrušínský nejmladší (47) o sobě dává opět vědět. Objeví se totiž v novém muzikálu Freddie inspirovaném životem legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho (†45). A co víc. Hrušínský je dokonce duchovním otcem celého představení.

„Ano, s nápadem na muzikál Freddie jsem přišel já. Jsem obdivovatel Freddieho, ale hlavně jsem s Michaelem Kluchem, který Freddieho dělá, hrál v muzikálu Touha v Divadle Kalich, pak jsem šel na jeden koncert Queenie, kam mě Michael pozval, a tak mě to napadlo,“ svěřil Super.cz herec, který se naposledy objevil právě v muzikálu Touha v roce 2011.

„Mám činoherní roli a je to role novináře," prozradil Hrušínský. Premiéra proběhla 14. dubna v Divadle Radka Brzobohatého. „Strašně rád dělám s lidmi, které mám rád a jsou zároveň moji přátelé,“ řekl Rudolf, který na představení Freddie spolupracuje s filmovým režisérem Karlem Janákem, a jak sám přiznává, na nic jiného v poslední době nemá čas. „Teď mě kromě divadla nic nenaplňuje už asi rok, prozradil herec, který žil roky střídavě tady a v zahraničí a poznával nejrůznější kouty světa.

Reklama

Další články

Načítám