Hlavní obsah
Článek

Je vážně škoda, že Andreu Košťálovou už v Top Staru nevídáme v roli moderátorky. Na sexy brunetku je totiž vážně hezký pohled. O tom se ostatně můžete sami přesvědčit, když si prohlédnete fotky, které půvabná reportérka nafotila s fotografem Járou Urbanem.

„Už dlouho jsem chtěla zkusit nafotit něco trochu odvážnějšího, ale pořád jsem se k tomu nemohla dokopat. Po jedné akci mě oslovil fotograf Jára Urban s tím, že ty moje „nové“ nohy musíme nafotit, a pak už to šlo ráz na ráz,” vysvětlovala Andrea důvod vzniku fotek. „Nafotili jsme pár oficiálních fotek na propagaci akcí, které moderuji, několik hravých s odvážnějším stylingem a pak na závěr ty, které jsou určeny pouze pro jediné oči, když tedy nepočítám ty fotografovy,” směje se.

Před rokem se podařilo Košťálové zhubnout a štíhlou linii si stále drží. „Jsem ráda, že se mi podařilo shozená kila nenabrat zpět. Ve výživě jsem tedy popravdě dost polevila, protože s přítelem strašně rádi jíme, nebo v našem případě spíš žereme,” přiznala Andrea ses smíchem. „Ale naštěstí se to daří vyrovnávat sportem. Cvičím až pětkrát týdně – chodím na kruhové tréninky, beach volejbal nebo tančím a naštěstí mě to všechno baví,” dodala Andrea Košťálová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám