Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria má nejkrásnější dceru českého šoubyznysu. Čtyřletá Annabelle vypadá jako holčičky ze světových kampaní. Má husté blond vlasy a plné rty, což jsou ideální předpoklady pro rozjetí slibné modelingové kariéry.

Victoria doprovodila dceru na focení dětské kampaně. Rozhodně není první, kterou krásná Anička fotila. Loni byla tváří dětské kolekce návrhářky Ivany Mentlové. "Dostáváme víc nabídek, ale opravdu vybírám. Jsou jí čtyři, je ještě hodně malá. Jednou dvakrát do roka vybereme projekt, víc ne," řekla Super.cz Victoria.

Victoria pochází z Kapského Města, vlasy má úplně tmavé, její manžel je Angličan, také brunet. Po kom tedy holčička je? "Když mi ji podali na porodním sále, tak jsem tvrdila, že to není moje holčička. Byla zrzavá," směje se Victoria s tím, že blonďaté vlasy má po manželových předcích.

Roste z malé Annabelle modelka? "Nechám to na ní. Teď začala hrát tenis, je temperamentní. Uvidíme, jestli bude chtít pokračovat. Ale tlačit ji určitě nebudu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám