Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jen málo mladých mužů, kteří dokáží z neznámé dívky udělat obratem hvězdu. S Brooklynem Beckhamem (19) snad ještě Justin Bieber. Tou, o níž je řeč nyní, je kanadská modelka Lexi Wood, nová přítelkyně právě mladého Beckhama.

Fanynky, které třeba doufaly v seznámení se studentem newyorské umělecké školy, mají bohužel smůlu. Jen co skončil jeho s přestávkami několikaletý vztah s herečkou Chloe Moretz, zakotvil Brooklyn v náruči o rok starší modelky, o níž dosud věděl málokdo. To se teď změní. Ostatně - od včerejška, kdy svět obletěly fotky mladého páru, líbajícího se v tetovacím salonu, jí na sociální síti přibylo přes 13 tisíc fanoušků!

Ti na jejím Instagramu najdou fotky Lexi ze všech stran. Pokud něco opravdu umí, tak se nastavit objektivu tak, aby vypadala neodolatelně. Její fotogeničnost už ocenili i v japonské verzi Vogue, Playboyi nebo magazínu Galore.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám