Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před čtrnácti lety zářil Julián Záhorovský v první řadě SuperStar. A je to stejně dlouhá doba, kdy poprvé účinkoval v soutěži Dívka roku, kde jsme ho teď potkali v roli porotce na semifinále. "To je pravda. A některé holky tehdy ještě ani nebyly na světě. Tím pádem jsem zjistil, že už jsem hrozně starej," svěřil Super.cz.

"Nasbíral jsem kupu zkušeností, mám kapelu, nové písničky. Musel jsem se vrátit do normálního života. Je to jako na houpačce, ale nikdy jsem nepadl na dno," prozradil Julián, který sice koncertuje, ale má i normální občanskou profesi. Věnuje se public relation, komunikaci a marketingu.

"Hudbou jsem se živil dlouho, ale ze světa šoubyznysu jsem postupně vycouvával. Studoval jsem a to pozlátko takzvaných celebrit mě moc nenadchlo. Takže muzika mě momentálně neživí, i když je milé, že mi za můj polopracovní koníček zaplatí," smál se.

Na soustředění Dívky roku se pochlubil novým účesem. "Je to takový punk. Dozvuky mládí, než se snad usadím, ožením a zplodím nějaké potomky," smál se Julián, jehož budeme moci opět slyšet a vidět na finále soutěže dívčí krásy, které proběhne 7. května v pražském Divadle pod Palmovkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám