Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportéra Jana Tunu znají diváci jako postrach nepoctivých prodejců a kontrolora kvality různého zboží. Že rád zdolává překážky a staví se výzvám, prokázal i v sobotu, kdy se s dalšími více jak jedenácti tisíci běžci postavil na start 20. Pražského půlmaratonu. A co víc, Tuna jej běžel v kiltu a naostro.

„Bylo to super, už budu běhat jenom v kiltu. Jediný problém jsem měl těsně před cílem, když trochu zafoukalo a já jsem měl co dělat, abych tu sukni na poslední chvíli udržel dole,“ smál se reportér z pořadu A dost!.

Jubilejní půlmaraton si nenechal ujít ani Roman Šebrle, který patří k pravidelným účastníkům, nebo kardiochirurg Jan Pirk, který závod i odstartoval. Mimochodem, trasu dlouhou 21,0975 km zdolal za hodinu a 45 minut. Šebrle byl jen o 6 minut rychlejší.

Po 24 letech padl dosavadní ženský český rekord - o jedinou sekundu ho překonala běžkyně Eva Vrabcová Nývltová s časem 01:11:01.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám