Hlavní obsah
Článek

Protože svůj nový snímek All I Wish čerstvě šedesátiletá herečka Sharon Stone (66) také spoluprodukovala, aktivně jej propaguje. Při té příležitosti minulý týden dokonce sdílela na svém Instagramu fotku z filmu, na níž je v bikinách. „Ženy nemusejí vždy hrát princezny posedávající na gauči, ve vysokých podpatcích a s chováním zmijí,“ napsala k ní.

Herečka letos oslavila životní jubileum a šedesátku přivítala s mladším milencem po boku a pokorou. „Nikdy bych si nemyslela, že budu ráda za oslavu 60. narozenin. Buďme k sobě upřímní, je to stáří. Ale pro mě i velký úspěch, protože byly doby, kdy jsem si nebyla jistá, že se dožiju padesátky,“ uvedla Stone v narážce na mrtvici, která ji v 43 letech postihla a na dlouho vyřadila z běžného života.

V nedávné Today show zavzpomínala na svá mladá léta: „Byly to zábavné časy, rozumíte, žádné děti, létání po světě, natáčení velkých filmů, byla to výjimečná doba,“ uvedla matka tří synů, sedmnáctiletého Roana, dvanáctiletého Lairda a jedenáctiletého Quinna. Avšak s tím, že „není nic jako vracet se domů k rodině“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám