Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

10 nejkrásnějších dívek je vybráno. Po velkém boji na pátečním semifinále jsou známy finalistky České Miss 2018.

Na boj o postup do finále se dívky pořádně připravovaly. Předvedly volnou disciplínu, jazykové schopnosti, čekal je pohovor s porotou. Ze skoro padesáti uchazeček ale mohlo postoupit jen deset (plus dvě náhradnice).

"Bylo to hodně těsné. Takových čtrnáct holek se velmi těsně popralo o postup dál. Je pro nás potěšující, že máme hezké holky, Česká Miss má být o krásných ženách, a stojím si za tím, že je tam letos opravdu máme," řekla Super.cz ředitelka soutěže Eva Čerešňáková.

"Doufám, že budou zajímavé pro veřejnost a zároveň pro práci v modelingu. Propojíme soutěž krásy s tím, že dívkám nabídneme aktivní působení na poli modelingu pod hlavičkou prestižní modelingové agentury Pure models," dodala Eva.

Finále se uskuteční 2. června v Ostravě, 29 let poté, co v Ostravě korunku krásy získala první Miss Československo v historii Ivana Christová a 20 let poté, co zde uspěla Kateřina Stočesová.

A co vítězka získá? "Česká Miss je hlavní národní soutěž krásy, nabídne vítězce účast na Miss Universe, největší světové soutěži. Vítězky získají hodnotné ceny. Vítězka získá kontrakt za 750 tisíc se světovou kosmetickou značkou Juliette Armand, další ceny za víc než milión korun, bude hodně cestovat," dodala Čerešňáková.

Která dívka se vám líbí nejvíc?
Mariana Bečková
7,6 %
Nikola Bechyňová
4,4 %
Tereza Havlová
6,8 %
Nikola Hemzalová
5,3 %
Lucie Korubová
5 %
Tereza Křivánková
3,8 %
Aneta Mitušinová
15,2 %
Amálie Sloupenská
1,7 %
Jana Šišková
1,8 %
Lea Šteflíčková
48,4 %
Celkem hlasovalo 2987 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám