Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevyzpytatelné počasí je pro filmaře vždy tou největší překážkou. Jinak tomu nebylo ani na natáčení druhého dílu seriálu V.I P. vraždy se Soňou Norisovou (44) a Patrikem Děrgelem (35). Scénář předepisoval, že ten den má být krásně zalitý sluncem, ale opak byl pravdou.

„Byli jsme ve skanzenu za Prahou, začátek léta a pěkné dva týdny nepřetržitých dešťů a teploměr ukazoval jen čtrnáct stupňů. Se Soňou jsme se brodili bahnem a byli totálně promrzlí,“ zavzpomínal Patrik. Jeho kolegyni, která v seriálu ztvárňuje spisovatelku Klaudii, počasí ale nezaskočilo. Štáb byl připraven na všechno, postavily se mobilní stany, pod kterými se natáčelo. Patrik a komparzisté dostali pláštěnky, které se nakonec musely v seriálu přiznat, jen Soňa byla stále za dámu a natáčela v lodičkách.

„Zima zalezla všude a nebylo to příjemné,“ prozradila herečka, nad kterou se kostymérky nakonec slitovaly a mimo záběry jí oblékly holínky, ve kterých se mohla Soňa ohřívat. Přestože natáčením v dešti všichni strávili dva dny, nikdo prý k žádné zdravotní újmě nepřišel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám