Hlavní obsah
Článek

Mladá herečka Brigita Cmuntová (23) na sebe poprvé upozornila jako studentka medicíny Eliška Toufarová (dříve Valentová) v druhé řadě seriálu První republika. Půvabná brunetka přijala nabídku objevit se i v dalším pokračování seriálu a nyní si vedle učení textů musí osvojit také lékařskou terminologii a vše s ní spojené.

„Mám před sebou tři měsíce natáčení třetí série První republiky, takže budu nyní v jednom kole. Na place jsem zrovna měla zdravotní sestřičku, která mi pomáhala s mojí rolí. Ukazovala mi, jak mám pacienta prohmatávat a podobné věci, aby to bylo správně,“ svěřila Super.cz herečka, která se sice s kolegy ze seriálu už dobře zná, před kamerou ale stále trpí trémou.

„Je to tak, nemohu se toho pořád zbavit, ale pracuji na tom, ale také na své roli. Měla bych vypadat jako profesionálka. Jedna postava bude čekat miminko, tak jsem se učila, jak těhotnou ošetřovat,“ svěřila s úsměvem Cmuntová. „Teď mě čeká ještě natáčení v nemocnici, takže se toho z lékařského prostředí naučím asi mnohem více,“ dodala talentovaná herečka.

Reklama

Další články

Načítám