Hlavní obsah
Článek

Málokdy se stává, že si herečka užívá chvíle, kdy se má vžít do role modelky. Když ale Jana Stryková fotila kampaň nové oděvní linie návrhářky Zuzany Kubíčkové, tato činnost ji bavila.

„Návrhářku Zuzanu Kubíčkovou obdivuji už dlouho, byla jsem moc ráda, že můžu podpořit její novou kolekci. Navíc focení s tvůrčím týmem René & Radka bylo zážitkem, na který se jen tak nezapomíná. Děkuju za tak milou příležitost,” komentovala hvězda seriálů Dokonalý svět, Ordinace v růžové zahradě, V.I.P. vraždy, či Modrý kód focení s fotografkou Radkou Leitmeritz.

Tvářemi značky Pop by Zuzana Kubíčková se kromě zmíněné herečky staly ženy tří generací -  modelky Klára Polánková a Andrea Eva Benýšková a v poslední době velmi populární a znovu obsazovaná bývalá manekýna Michaela Křivánková, o které jsme na Super.cz již psali.

Odlehčená kolekce Kubíčkové s kousky určenými na každodenní nošení bude fungovat paralelně s její couture tvorbou. Návrhářčino know-how, kvalitní řemeslo a propracovanost střihů odliší novou linii od běžné konfekce. „Pop je vlastně zúročením zkušeností získaných z mé každodenní práce se zákaznicemi. Chci, aby ženy nosily šaty, které tvoříme, a proto se snažím nabídnout kvalitní a současně dostupný dámský šatník. Výroba v malých sériích umožní příznivější ceny a nadčasové, klasické střihy zase šanci na delší životnost oděvů,“ říká návrhářka Zuzana Kubíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám