Hlavní obsah
Článek

Když někdo cvičí každý den, musí se to projevit. A herečka Lisa Rinna (54) se o sladké plody svého snažení ráda podělí s fanoušky. I z dovolené poslala pozdrav, stejně jako vzkaz pro dceru, která se nedávno přiznala k poruše příjmu potravy.

Herečka známá ze seriálu Melrose Place nebo z reality show Real Housewives strávila posledních pár dní na rodinné dovolené v Mexiku. Tam vyrazila jak s manželem Harrym Hamlinem, jehož diváci mohli vidět pro změnu v seriálu Šílenci z Manhattanu, tak s mladší dcerou Amelií.

Ta před pár dny sdílela snímky pořízené dva roky po sobě, na obou je v bikinách, na tom z loňska však podstatně hubenější než na aktuální fotce. Že se spravila je ostatně vidět i na fotkách pořízených paparazzi. Rinna dceřino vyznání nenechala bez komentáře.

„Jsme na tebe tak pyšní!!! Jsi statečná a kurážná, když jsi sdílela svůj příběh. Tvé odhodlání a síla dalece překračují tvých 16 let. Jsi moudrá a každý den nás učíš být lepšími. Jsem poctěná a velmi pyšná na to, že jsem tvoje máma. Věřím, že jsi přišla, abys pomáhala ostatním. Jsi pro nás všechny inspirací,“ uvedla. Tak snad na dceru, i přes všechnu její moudrost, dohlédne.

Reklama

Další články

Načítám