Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v neděli si modelka Toni Garrn (25) dopřála opalování bez vrchního dílu bikin, následující den strávila v jednodílných modrých plavkách, na které se právě díváte. Ty dávno neoblékají jen ženy, které chtějí nechat co nejvíc kůže skryté, jednodílné plavky jsou už několikátou sezónu velmi in a jejich střihy se přizpůsobí všem, méně i více extrovertním nositelkám.

Toni Garrn si jako topmodelka může dovolit ty nejodvážnější, a také tak činí. V Miami, kde strávila Velikonoce, se po pláži promenovala v kousku výrazně střiženém v oblasti kalhotek i na bocích. Jelikož pravidelně fotí pro Victoria´s Secret i jiné značky spodního prádla, je na minimum látky na svém těle zvyklá. Ostatně i modré plavky vzešly z její spolupráce se značkou, tentokrát šlo o Solid & Striped.

Nebyla to ale práce, která ji proslavila nejvíce, nýbrž vztah s hercem Leonardem DiCapriem. Toni je spolu s Ninou Agdal jednou ze dvou půvabných blondýnek (protože na ty si starý mládence DiCaprio potrpí), ke kterým se herec za poslední roky hlásil. Další, o nichž se mluví, se například společné procházky za zvuků cvakajících fotoaparátů, natož polibku na velké společenské akci nedočkaly...

Reklama

Další články

Načítám