Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Irena Máchová (36), kterou známe z Ordinace v růžové zahradě a nyní z Ohnivýho kuřete (drbna Irena Hobzová), je dvojnásobnou maminkou.

Doma jí dělá radost skoro tříletý syn Teodor a jeho o pouhý rok mladší sestřička Antonie. Společně s partnerem, asistentem režie Štěpánem Macháněm, sami jen tak na sebe moc času nemají, a tak jsou moc rádi, když se jim podaří zajistit hlídání.

A to se jim povedlo najít aspoň na návštěvu kina. Herečka si v doprovodu urostlého partnera nenechala ujít premiéru akčního sci-fi snímku Ready Player One: Hra začíná. Oba si společné chvilky ve dvou naplno užívali a něžně se k sobě tulili. Večer jen tak ve dvou zkrátka prospívá každému páru.

Irena nedávno přiznala, že se dvěma dětmi, narozenými jen těsně po sobě, to hlavně zpočátku nebylo vůbec jednoduché.

„Ale ten první půlrok, kdy se narodil Teodor a Tonička měla čerstvý rok, to bylo šílené. Oba měli plíny, malé mimino furt řvalo, druhé dítě ještě neumělo mluvit a vyžadovalo pozornost," přiznala herečka. Nakonec se ale všechno srovnalo a Máchová by nikdy neměnila. A kdoví, třeba svým „skorodvojčatům“ ještě pořídí sourozence.

Reklama

Další články

Načítám