Hlavní obsah
Článek

Královnou slavnostního večera se Danniella Westbrook (44) rozhodně nestala. Ani zlaté šaty z herečky s drogovou minulostí kultivovanou dámu neudělaly.

Oproti běžnému vystupování se bývalá hvězda seriálu EastEnders oblékla velmi vkusně. Běžně totiž nosí outfity, v nichž mnohem více odhaluje své vyžilé tělo. Herečka, která za kokain utratila 250 tisíc liber (přes sedm miliónů českých korun), nemá dokonce zábrany ukazovat prsa.

Na udílení National Film Awards ale musela dodržet stanovený dress code. Danniella nedávno promluvila o tom, jak jí neustálé úpravy málem zničily obličej. Pohromu sice odvrátila, ale Miss Velká Británie se už z ní určitě nestane. V její tváři se odrážejí léta plná drog.

Kategorie Zoufalka roku se na National Film Awards nevyhlašovala, takže Danniella odešla s prázdnou. „Byla jsem v situaci, kdy jsem nemohla zavřít víčka. Rozpadající se lícní kost mi zároveň tlačila na dutiny, takže jsem měla problémy s dýcháním,“ prozradila odepsaná herečka. Jejímu stavu také příliš nepřidala zhroucená nosní přepážka jakožto důsledek závislosti na kokainu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám