Hlavní obsah
Článek

Nad hvězdou seriálu Super drbna se stahují mračna. Ed Westwick (30) se bude u soudu zpovídat z trestných činů, jichž se měl dopustit na čtyřech ženách. Tohle na drby nevypadá...

I když se herec opakovaným obviněním bránil, losangeleský soud už má jeho případ na stole. O vážnosti situace svědčí to, že smazal příspěvky, v nichž tvrdil, že je nevinný. O tom, zda se provinil, není prozatím rozhodnuto, ale jeho kariéra se nejspíš bude ubírat ke dnu.

Jako první Westwicka obvinila herečka Kristin Cohen, již měl před třemi lety znásilnit. Tehdy měla navštívit jeho dům se svým přítelem a odmítnout nabídku ke skupinovému sexu. Když se rozhodla přespat, Westwick ji měl zneužít. „Prosila jsem ho, aby přestal, ale neměla jsem sílu se bránit. Nátlakem mě donutil k sexu. Nemohla jsem se hnout ani křičet,“ svěřila se Kristin s otřesným zážitkem na Facebooku.

„Vůbec ji neznám. Nikdy jsem žádnou ženu k ničemu nenutil. Nikoho jsem neznásilnil,“ bránil se herec. Jeho slova už ale na sociální síti nejsou dohledatelná.

Po Kristin se ozvala další herečka s podobnou zkušeností. Aurelie Marie Cao tvrdí, že ji Westwick znásilnil poté, co usnula na párty. Také tomuto obvinění se bránil a následně příspěvek vymazal. V neprospěch herce mluví další dvě ženy. Jednu z nich měl také znásilnit, druhá se prý jeho nátlaku ubránila.

Reklama

Další články

Načítám