Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dalším představení v divadle Kalich budeme vídat na jevišti manželskou dvojici Barboru Hrzánovou a Radka Holuba. Ti dva jsou spolu už skoro pětadvacet let, na přesném počtu se nedokázali shodnout, a pořád se spolu nenudí a slovo ponorka ve vztahu neznají.

"Manželé jsme jednadvacet let, jsme spolu dvacet čtyři," tvrdil Radek. "Ne, svatbu jsme měli před dvaadvaceti lety," opravila ho Bára. A žena mívá vždycky pravdu. Manželský pár, který je spolu také tak dlouho, hrají i v nové hře Kočka v oregánu, kde je uvidíme i tančit a Radka dokonce uslyšíme zpívat. O tom, že Bára má svoji kapelu, jsme věděli, že on i je zdatným pěvcem, jsme netušili.

A jaký je tedy jejich recept na šťastný dlouholetý vztah doma i na jevišti? "Máme se rádi. To je jednoduché," shodli se. "Jsme s Bárou strašně rádi spolu. Když jsme se seznámili, před těmi dvaceti pěti nebo dvacet čtyřmi lety, hráli jsme spolu furt, v každém představení. Pak jsme se na mnoho let rozdělili a každý hráli někde jinde. Ale doma jsme spolu byli pořád. A pak už nám chybělo, že spolu nehrajeme," doplnil Radek s tím, že ale oba hrají samostatně. "Já v Ungeltu, Činoherním klubu, v Divadle v Rytířské," upřesnil. "A já pořád Hrdého Budgese v Příbrami a po celé republice a dvě představení ve Viole," pozvala i své fanoušky Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám