Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Obezitu má tato rodina v genech. Když se ovšem Darcy a její dcera Stephanie společně rozhodly s přebytečnými kily zatočit, výsledek stál za to. Jejich kůže si ale bohužel „zapamatovala“ podstatně kypřejší křivky.

Darcy (45) to přejídáním dotáhla až na 136 kilogramů. Její dcera Stephanie (27) na tom byla ještě o poznání hůře. Obě ženy výrazně přibraly během těhotenství a místo shazování ještě více nakynuly. Začaly trpět depresemi a jedinou útěchou pro ně bylo jídlo. Když obézní Američanky konečně zhubly, neměly vyhráno. Jejich štíhlejší těla totiž hyzdila povislá kůže.

Dámy se tak zúčastnily reality show My 600lb Life, kde udělaly další krok k dokonalosti. Tentokrát se nezbavily tukové zásoby, ale přebytečné kůže. Darcy po jejím odstranění byla o tři kilogramy lehčí, Stephanie dokonce o dvojnásobek.

„Nebylo to snadné rozhodnutí. Rozhodla jsem se s diváky podělit o svůj příběh. Doufám, že jsem se pro ně stala inspirací,“ tvrdí Stephanie, která už si hlídá jídelníček a s matkou pravidelně sportuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám