Hlavní obsah
Článek

Tanečnice Libuška Rohlíčková (37) se loni v září stala maminkou dcerky Ely, kterou má s manželem Zdeňkem (37).

Roztomilá holčička roste jako z vody a Libuška se s ní po delší době pochlubila ve společnosti. Bývalá manželka Daniela Hůlky (55) i rockera Pepy Vojtka (58), s nímž má syna Matyáše, vypadala na první pohled moc šťastně.

Už dvojnásobné mateřství tanečnici viditelně prospívá a moc jí to sekne. „Já se mám opravdu dobře, v mateřství se mi daří báječně a jsem hodně spokojená. Mám hodného manžela a starší syn Matyáš se mi krásně o Elinku stará. Pohlídá ji, hrají si spolu, mají se rádi,“ pochvalovala si Libuška, která se objevila na módní přehlídce šperkařky Jitky Kudláčkové a návrhářky Jitky Klett.

Libuška si tak konečně mohla obléknout krásné šatičky. Ty si prý u vycházek s kočárkem moc neužije. „Já ke kočárku nosím spíš kalhoty a nízké boty. Šatů a sukýnek moc neužiju, proto si ten dnešek tady u Jitky hýčkám. V těch vílích šatech a jemných špercích se cítím krásná a hodně ženská,“ pochvalovala si Libuška. Zářící tanečnici třetí manželství evidentně klape a je to na ní znát. Půvaby totiž rozhodně neztratila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám