Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda přehlídek prestižní módní společnosti Victoria´s Secret, brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio (42), se po deseti letech vztahu rozešla se svým snoubencem Jamiem Mazurem.

Podle týdeníku Us Weekly spolu krásná modelka a bohatý obchodník nejsou několik měsíců. Rozchod ale nějakou dobu tutlali. Přestali se objevovat na společenských akcích a na sociálních sítích nezveřejňovali žádné společné fotky.

Pár spolu vychovává dceru Anju (9) a syna Noaha (5). Za rozchodem jednoho z nejstabilnějších párů zřejmě stojí časová zaneprázdněnost obou snoubenců.

Ambrosio sice v jednom z rozhovorů pro časopis Cosmopolitan přiznala, že má stabilní vztah i díky tomu, že se s Jamiem moc nevídá, což jim oběma nedělá žádný problém, časem se ale oba odcizili.

Už jen kvůli svým dvěma dětem ale nechtějí z rozchodu dělat žádný velký skandál. A právě proto odluku před médii tak dlouho tajili. Alessandra Ambrosio loni po dlouhých sedmnácti letech skončila jako andílek Victoria´s Secret.

Na nedostatek pracovních příležitostí si ale nemůže stěžovat. I nadále je tváří řady prestižních značek a na svém kontě má řadu kampaní v prádle i plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám