Hlavní obsah
Článek

Ve své touze pomáhat je Barbara Nesvadbová (49) nezastavitelná. Naposledy známá spisovatelka uspořádala dražbu šatů, které na sebe většinou oblékly známé osobnosti.

Ve dražbě se tak objevil model od Beaty Rajské, ve kterém se stala královnou maškarního plesu Kaira Hrachovcová, transparentní nádhera od Jiřího Kalfaře, ve které na Oscarech dělala parádu ukrajinská topmodelka Alina Baiková na filmovém festivalu v Cannes, návštěvníci večírku měli šanci si pořídit dokonce i model Versace, který na sobě měla princezna Diana.

„Tato dražba sedmero šatů je nápadem Moniky Koblížkové, dnes už Marešové, za který jsem jí moc vděčná,” říká Nesvadbová, kterou spíš než kabátek od Trumpové zaujaly šaty Baikové.

Bára byla na začátku dražby nervózní, jestli se podaří všechny kousky vydražit. Nakonec se ukázalo, že její nervozita byla zbytečná, neboť se sedmero modelů vydražilo za 282 tisíc korun a celá částka do koruny poputuje na rehabilitaci hendikepovaným dětem. „Moc mě těší, že si šaty našly novou majitelku a třeba půjdou znovu ven, ale především jsem moc rád, že pomohly na dobrou věc. To je největší zadostiučinění, když móda dává smysl,” uvedl Kalfař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám