Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předváděla pro všechny významné módní domy, objevuje se na obálkách předních módních magazínů a několik sezón byla múzou Karla Lagerfelda, který je jedním z nejuznávanějších módních návrhářů 20. století. Nyní se bude Denisa Hromkovičová Dvořáková pohybovat nějakou dobu v Česku a na Slovensku, neboť se stala novou ambasadorkou projektu Schwarzkopf Elite Model Look. Topmodelka s laníma očima převzala žezlo po Pavlíně Němcové (52), Simoně Krainové (51), či Zuzaně Stráské.

Denisa se modelingu aktivně věnuje přes deset let. Předváděla pro stovky návrhářů, například pro značky jako Prada, Dior či Chanel. Objevila se na titulních stranách snad všech prestižních časopisů, nafotila desítky lukrativních kampaní. Nyní se rozhodla své zkušenosti předat dál a už několik let pomáhá mladým modelkám ze své agentury.

„Velmi se na castingy těším, ale zároveň mám z moderování i respekt. Věřím, že budu pro mladé lidi aktivní podporou při jejich prvních krocích do světa profesionálního modelingu,” říká Denisa, která byla titulní tváří italského vydání Vogue. "Jsem velmi poctěný tím, že právě Denisa přijala roli ambasadorky. Myslím, že bude svým citlivým přístupem a úspěchy skvělou inspirací pro mladé holky a kluky, kteří se castingu zúčastní,” říká modelčin objevitel Sáša Jány.

Reklama

Další články

Načítám