Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adam Mišík pouze nenatáčí nové díly třetí řady První republiky, ale pracuje na svém novém albu. Podle zvyklostí zpěvák ještě před jeho vydáním vypouští do světa první singly a točí k nim klipy.

Jeho poslední počin k písni K.O. není žádnou slaďárnou, na které jsme u něj zvyklí, popisuje děj na jednom divokém večírku v luxusní vile s výhledem na Prahu, ve které se rozjela pořádná taneční party. Na ní se dvě sokyně o Adama v hlavní roli málem popraly. Vedle milostného trojúhelníku Adam Mišík, Anička Kadeřávková a Vindy Krejčí může pozorný divák ve vedlejších rolích zahlédnout i další Adamovy známé z řad herců a influencerů. Zpěvákova přítelkyně, úspěšná modelka Diana Kratochvílová, se v klipu neobjevuje.

„Vždycky jsem chtěl dělat hudbu do klubů. S kamarády v autě, na house party, na diskotéce – pokaždé chceme poslouchat EDM. Možná to v perspektivě prvního alba tak nevypadá, ale taneční pop byl vždy můj oblíbený žánr. Zatímco předchozí singl Slowmo byl více urban a popový, K.O. je vyloženě houseová věc. Jsem zvědavý na reakce fanoušků, jestli nový směr přijmou,“ komentuje singl Adam.

Taneční party v luxusním prostředí zrežíroval Ondřej Urbanec. „S Adamem jsem dělal už druhý klip. Spolupráce s ním mě díky jeho profesionalitě baví. Kromě zpěváka je totiž i výborný herec. Mám radost, že si v klipu zahrála mladá herečka Anna Kadeřávková, která svou roli zahrála perfektně. Skvělá byla také Vindy Krejčí, jež se v minulém roce dostala až na vrchol modelingu – na finále Miss Global Vietnam v Kambodži. My jsme si natáčení užili, tak snad to bude stejné i u diváků,“ dodává režisér Ondřej Urbanec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám