Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Denisa Domanská si začíná balit kufry na mezinárodní soutěž krásy Miss World. Pokud jde o šaty, rozhodně musí zaujmout. Super.cz byl u toho, když proběhly poslední zkoušky rób v salonu návrhářky Jany Berg a Denisa ve všech vypadá nádherně.

Devatenáctiletá Moravanka z Kyjova před finále, které proběhne 6. listopadu v Londýně, nervozitou trochu pohubla, ale šaty jí sedí skvěle. "Líbí se mi, že každé jsou úplně jiné," chválila svoji výbavu Denisa. „Měla jsem příležitost, seznámit se s Janou Berg už dříve a vždy jsem její krásné šaty obdivovala. Jsem proto moc ráda, že si jich hned několik povezu s sebou na soutěž Miss World.“, říká Denisa Domanská.

V salonu Jany Berg se představila ve dvou dlouhých róbách, jednu zdobí vlečka, další zase neuvěřitelný rozparek. Třetí dlouhé šaty pro ni připravila stylistka Leona Grešáková.

Denisa si do Londýna poveze i koktejlky, jedny z nich ozvláštňuje hluboký výstřih na zádech. Druhé, které byly představeny médiím, zase upozorňují na dekolt.

Devatenáctiletá kráska nezapomíná ani na svůj rodný kraj, proto asi málokoho překvapí, že si s sebou do Londýna poveze také Kyjovský kroj. „Dědí se v naší rodině z generace na generaci, tak věřím, že mi přinese štěstí“, svěřuje se půvabná brunetka.

Výrazný úspěch na Miss World zaznamenala pouze Táňa Kuchařová, která ji v roce 2006, kdy soutěž konala ve Varšavě, vyhrála. Mezi prvních deset se před lety dostala i Alena Šeredová, tehdy se soutěž konala v Japonsku a tehdejší prezident soutěže Miss ČR uváděl, že Alena byla čtvrtá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám