Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Francii Raise (29) jste jistě už slyšeli. Jde o americkou herečku a kamarádku Seleny Gomez (31), která zpěvačce minulý rok darovala ledvinu. Gomez trpí onemocněním zvaným lupus a operace pro ni byla nezbytná. Nyní Raisa promluvila o tom, jak těžké období to pro obě bylo. „Jsem tak vyděšená, můžu zemřít,“ psala Selena kamarádce.

Nic prý nedokáže člověka připravit na to, jak těžká bude rekonvalescence, přestože o všem diskutuje s odborníky. „Bude to těžké, příjemce na tom bude lépe. Bude se zotavovat mnohem rychleji než dárkyně, protože dostane něco, co potřebuje, zatímco dárkyně o důležitou část přijde,“ bylo jí řečeno. A Francia dodává: „A bylo to velmi těžké. Selena i já jsme si prošly depresemi,“ svěřila magazínu Self.

Prozradila také to, že zpěvačka musela podstoupit ještě další operaci, protože nastaly komplikace a ledvina ohrožovala tepnu. Po tomto zákroku zpěvačce zůstala na stehně velká jizva.

Francii zůstaly celkem tři jizvy. „Jsou součástí vašeho příběhu. Příběhu, který člověka dělá jedinečným a odlišným,“ říká herečka, pro kterou byl loňský rok plný velkých životních kroků a změn. „Minulý rok byl nejšílenější v mém životě. Prošla jsem mnoha obrovskými změnami. Přestěhovala jsem se. Darovala jsem ledvinu. Dostala jsem se do televizní show a našla jsem si nového přítele,“ vyjmenovala Raisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám