Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na inauguraci prezidenta Miloše Zemana oblékalo duo Poner první dámu Ivanu Zemanovou a také dceru Kateřinu. Na šaty přišla vlna pozitivních ohlasů, ale také kritiky. Sourozenci Jakub a Nikol Ponerovi promluvili o tom, jak se šije pro Ivanu a Kate.

"Spolupráce byla velice příjemná. Připravily se návrhy. S Kate jsme se do poslední zkoušky neviděli, šili jsme podle měr, ona byla v Londýně. Jsme fakt rádi, že jí to sedlo. Paní Zemanová u nás byla na třech zkouškách," řekla Super.cz Nikol Ponerová.

Jak se k první dámě a její dceři dostali? "Bylo to na doporučení, zatím netušíme od koho," usmívá se Jakub Poner. "Je to zajímavé, když zazvoní telefon a tam Ivana Zemanová. V první chvíli jsem vůbec netušila, že jde o první dámu. Byla jsem trošku v šoku po tom telefonátu," doplnila Nikol.

Zásadní požadavky na šaty prý dámy neměly. "Chtěly být orginální, maminka chtěla, aby Kate byla mladistvá," prozradil Jakub Poner. Z Kate byl nadšený. "Je to velmi milá, půvabná, normální holka, se kterou se můžeš bavit o běžných věcech," dodal na otevření nového music baru, kam doprovodili se sestrou Veroniku Kopřivovou (33). Právě šaty pro Veroniku na filmovém festivalu v Karlových Varech před dvěma roky návrháře proslavily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám