Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O její postavě Rózy jsme věděli mnohé, než ji scénáristé seriálu Ulice odklidili za modelingem do Ameriky. O představitelce této role Anně Kadeřávkové se toho ví ale o poznání méně. Málokdo například tuší, že půvabná blondýnka vyrůstala s celkem deseti sourozenci.

„Narodilo se nás deset. Jedné mamince se narodilo sedm dětí, tři další sourozenci jsou od táty z druhého manželství,” uvedla herečka během našeho rozhovoru, který proběhl během procházky po Paříži. Město světel navštívila Kadeřávková ještě s dalšími celebritami v rámci představení nového chytrého telefonu.

Nikdy se prý nestalo, že by všech deset dětí bydlelo pod jednou střechou. „Bydlelo nás společně sedm. Jak stárneme a studujeme, tak se stěhujeme do svého. Maminka bydlí se svým nynějším mužem a mají doma dva mé sourozence. Teď jsou taková klasická rodina,” říká.

Anička prý nikdy na své sourozence nežárlila. „Myslím, že je strašná výhoda mít tolik sourozenců. Myslím si, že lidi, kteří jsou z velkých rodin, mi dají za pravdu. Celý život je člověk obklopený spoustou kamarádů, jsou to parťáci na celý život a to je moc fajn,” říká Anna.

Herečky jsme se ptali, jestli by chtěla ona sama také tak velkou rodinu a jak se k této věci staví její přítel, moderátor a bývalý kolega z nekonečného seriálu Johan Mádr. Odpověď si poslechněte v našem pařížském video rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám