Hlavní obsah
Článek

Čekali jsme, že bude trochu víc opálená. Herečka Tereza Voříšková (34) totiž strávila dva měsíce na cestách po tak exotických destinacích, jako je Barbados nebo Kostarika. A na předávání cen Český lev, kde byla nominována za roli maminky ve filmu Po strništi bos, dorazila tak odhalená, že mj. jiné ukázala i bílý proužek na zádech od bikin.

"Já se moc neopaluju, mám radši džungli a vnitrozemí, takže jsem byla schovaná ve stínu," vysvětlila Tereza a svěřila, že si volno krásně užila a teď už se zase chystá do práce. To, že nominaci na Českého lva už potřetí neproměnila, ji prý nemrzí. "Už tu samotnou nominaci jsem v Karibiku oslavila barbadoským rumem, tak už je to zapité," řekla nám.

V bílé róbě české návrhářské značky Odivi Ivy Burkertové, která byla dost odvážně pojatá, původně v plánu vyrazit Tereza neměla. "Řekla jsem Ivě, že bych chtěla mít černé kvádro a černé kalhoty, abych se cítila bezpečně, a takhle jsem dopadla," smála se herečka, které dalo práci model uhlídat, aby občas nevykoukla část těla, která neměla.

Když jsme si povídali o zajímavé náušnici, také české značky Antipearle, nemohli jsme si nevšimnout, že Tereza zkrátila účes. "Musela jsem. Měla jsem úplně zničené vlasy kvůli pánům Svěrákovým, protože při natáčení Po strništi bos jsem měla několik trvalých. Ale co, vlasy dorostou a mně by nevadilo být ani na kluka," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám