Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to dvanáct let od premiéry filmu Perníková věž, v němž si Radek Kuchař zahrál hlavní roli. Od té doby opravdu dramaticky přibral. Otec tří dětí si rok před čtyřicítkou řekl, že s váhou konečně něco udělá. A je opravdu na čase. S hubnutím začal, když ručička na váze ukázala přes 150 kilo.

"Ta Perníková věž byla hlavně asi před padesáti kily. Hubnout jsem chtěl mockrát, ale nikdy jsem to nedodržel. Jsem věčný dietář a cvičitel, ale dlouho u toho nevydržím. Ale táhne mi na čtyřicet a pro to tělo bych chtěl ještě něco udělat," řekl Super.cz.

"Při prvním vážení jsem měl 153 kilo při výšce 182 centimetrů. A bylo tam asi šedesát kilo tuku. No, docela dost," přiznal. Jeho trenér v čestlickém fitku má tedy před sebou hodně práce a stejně tak Radek, jemuž připravuje zdravá jídla manželka, která je shodou okolností výživová poradkyně, ale manžela tedy nechala pořádně vykrmit.

Jeho životní styl rozhodně nebyl ukázkový, o tom se pochybovat nedá. "Teď jsem vyměnil Morgana s kolou za vodu a vypiju tři litry denně. Ono i těch Morganů bývalo poměrně dost. Leckterý alkoholik by se nemusel stydět. Pokud jde o jídlo, tak jsem nesnídal, první jídlo jsem si dal někdy ve dvě ve tři odpoledne a večer jsem se doma dojedl u lednice," vyprávěl.

Pokud jde o stanovaný cíl, přesný termín a počet kil si Radek nedal. "Ale v zimě bych chtěl jít s dětmi lyžovat. Vždycky jsem lyžoval strašně rád, jezdil jsem i na snowboardu, který mám pořád doma, ale přes to břicho už jsem se na něj nepostavil. Chtěl bych začít znovu a jinak," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám