Hlavní obsah
Článek

V jihomoravském Prostřenu diváky nejvíce zaujala Lenka, která už účinkovala ve Výměně manželek. Sestava, která vaří tento týden, však zahrnuje ještě jednu výraznou osobnost. Jana má pocit, že ostatní soutěžící jsou hluboce pod její úrovní.

Bezdětná ekonomka se už stačila projevit jako odbornice na stolování. Povýšeně upozorňovala na nedostatky a ve čtvrtek má možnost všem ukázat, jak má správné servírování vypadat. „Prostřeno znamená zachovávat určitá pravidla stolování a já se je dneska pokusím naplnit. Uvidíme, jak to ocení naši hosté, kteří se doposavad chovali jako antitalenti, co se týká stolování,“ zhodnotila soutěžící.

Jana se rozhodla předvést jako gurmánka a jako předkrm připravila mušle svatého Jakuba. Slavnostní tabuli měla sice prostřenou jako v grandhotelu, ale když v jídle byly chlupy od psa, obdiv nesklidila. Její pečlivě zvolený pokrm nikoho nenadchl.

„Domnívám se, že mušle nebyla tak doceněná, jak doceněna měla být. Protože hosté jsou na střední nebo nižší úrovni, co se týká stolování. Takže samozřejmě jsem nemohla očekávat odezvu, která měla být adekvátní servírovanému předkrmu," zdůraznila Jana, již výběr soutěžících zjevně zklamal. Běžně se nejspíš u jejího konferenčního stolu podává večeře pro příslušníky aristokratických vrstev.

Chtěli byste povečeřet s Janou z Prostřena?
Ano, je to sympatická žena
3,6 %
Asi by se to dalo přežít
5,5 %
V žádném případě, raději budu hladovět
90,9 %
Celkem hlasovalo 1416 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám