Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli se říká, že jde o výsadu mužů, Nancy Shevell (51) rovněž zraje jako víno. Čerstvě vdaná Američanka, jež si vzala jednoho z nejznámějších mužů světového showbyznysu Paula McCartneyho (69), totiž v době svých vysokoškolských studií rozhodně nebyla tak okouzlující jako nyní. Nancy, které by mohla postavu závidět většina žen o dvacet let mladších, je zkrátka s přibývajícím věkem stále krásnější.

Snímek z roku 1977 dokazuje, že Nancy v osmnácti nejspíš nepatřila mezi krasavice ročníku, když studovala na vysoké škole v Edisonu v New Jersey. Podle porovnávání obou fotografií deníkem Daily Mail, je pravděpodobné, že Nancy prošla minimálně plastickou úpravou nosu a vybělením zubů. Nejspíš má na nich však rovnou připevněné fazety či má chrup umělý.

Výraznější proměnou však Shevell prošla již během následujících let během studií na státní univerzitě v Arizoně, právě tam také potkala svého exmanžela, advokáta Bruce Blakemana, s nímž má devatenáctiletého syna Arlena.

Přestože sir Paul McCartney odmítl před svatbou podepsat předmanželskou smlouvu, s Nancy se mu nejspíš ani při nejhorším možném scénaři nestane to, co s jeho bývalou ženou Heather Mills. Ta jej při rozvodu v roce 2008 připravila v přepočtu o 680 miliónů korun. Sama Shevell je totiž velice movitou ženou. Hodnota jejich společného jmění je vyčíslena na 19,6 miliardy korun.

Reklama

Další články

Načítám