Hlavní obsah
Článek

Ač modelka Lucie Kovandová (30) vyhrála Českou Miss World v roce 2013, pozornost veřejnosti na sebe strhla až o dva roky později, kdy ji po hokejovém mistrovství světa nechal ve svém bytě přespat Jaromír Jágr. (52) Ukázalo se ale, že to není jediný slavný sportovec v jejím životě.

Kráska se totiž několikrát ukázala ve společnosti španělského motocyklového závodníka Mavericka Viñalese (23). „Dělala jsem paddock girl, tedy dívku, která stojí se závodníky MotoGP na startovacím roštu. A bylo pro mě velkou ctí stát právě vedle Mavericka,“ svěřila se. I když se šušká, že závodníci mají často k těmto dívkám velmi blízko, u Kovandové prý šlo – stejně jako v případě noci s hokejovým útočníkem – o setkání ve vší počestnosti.

A zatímco s hokejem moc zkušeností nemá, motorky jsou jí bližší. „Velmi mě baví sledování závodů jak MotoGP, tak superbiků,“ řekla. Přestože sama motorku nemá, sveze se na ní ráda. „Je to pro mě velký adrenalin,“ uvedla Kovandová, která se těší do motorkářského prostředí na veletrh Motosalon, který v Brně startuje už o tomto víkendu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám