Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sharlota patří k nejúspěšnějším zpěvačkám na sociálních sítích. Na první pohled si všimnete obrovského množství tetování. Sharlota má potetovanou velkou část svého těla. "Už to ani nepočítám. Zhruba jednou za měsíc jdu na obrázek," řekla Super.cz Sharlota.

Její rodina i přítel to vnímají velmi pozitivně. Za zkrášlováním jejího těla stojí právě rodiče. "Určitě rodina, mám potetovaný rodiče. Přišlo mi to přirozený. Dospěla jsem k tomu," prozrazuje s tím, že dekolt je jednou z mála částí jejího těla, která zůstane čistá. "Mám ráda svoje prsa, dekolt si chci určitě nechat volný," prozrazuje Sharlota, vlastním jménem Šarlota Frantinová.

K tetování přivedla i svého partnera. "Přítel je rád, má mě dokonce vytetovanou na ruce. Začal být úchyl až se mnou, jsem ráda, že jsem si ho přitáhla na svoji stranu," dodala s úsměvem na párty k zahájení nového ročníku Miss Czech Republic.

Líbí se vám tetování téhle zpěvačky?
Ano, je to vkusné
9,5 %
Ne, v žádném případě
66,1 %
Ať si každý na svém těle nosí, co chce
24,4 %
Celkem hlasovalo 875 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám