Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Populární zpěvák se brzy dočká dalšího sourozence. Vděčí za to svému otci Jeremymu, který se oženil a rozšířil své potomstvo. Justin Bieber (30) je se svou macechou zajisté spokojený.

Otec popového idolu do manželství vstoupil na Jamajce. Justin na obřadu nemohl chybět a jako doprovod s sebou vzal svou staronovou přítelkyni Selenu Gomez (31). Bieber svatbu využil jako sblížení s kolegyní, která je jeho osudovou ženou. Randit spolu začali už v roce 2010, ale za sebou mají několik pauz, během nichž zpěvák své ložnice zpřístupnil spoustě jiných krásek.

Na svatbě Justin jako host přihlížel štěstí svého otce. "Moje krásná žena a..." pochlubil se následně Jeremy na Instagramu fotkou těhotné Chelsey Rebelo, která by mohla být lákavým soustem i pro svého nevlastního syna. Na společných fotkách se Selenou vypadá jako její vrstevnice. V Karibiku se navíc ukázala ve dvoudílných plavkách.

Justin Bieber je jediným potomkem Jeremyho a Patricie Mallette. Jeho otec mu ale s další partnerkou pořídil už dva nevlastní sourozence - devítiletou Jazmyn a osmiletého Jaxona. Další, který bude mít opět jinou maminku, přijde na svět v nadcházejících měsících. Podle svatby laděné do růžová půjde o holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám