Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Tomáš Hauptvogel prozradil pohlaví miminka. S manželkou Monikou, která je na začátku sedmého měsíce těhotenství, se těší na holčičku. Společně před pár dny oslavili Valentýna. Kvůli operaci se zpožděním.

"Když byl letos Valentýn, byl jsem o berlích, tak jsem holky vytáhl na romantiku o něco později. Před sedmi lety jsem se Monice v parku okolo zámku Štiřín dvořil, tak jsem zvolil opět tohle místo," prozradil moderátor zpráv na Primě.

Letošní procházka už byla ve třech. Monika potvrzuje, že malá princezna se má hodně k světu. "Občas mám pocit, že se mi chce vyboxovat z břicha," směje se Monika. "Když Monče položím ruku na břicho, občas cítím pořádné rány. Bude to veliká bojovnice! Alespoň se v životě neztratí," těší se moderátor.

Malá slečna, jejíž jméno si Monika i Tomáš nechávají jako tajemství, se narodí v porodnici nemocnice Rakovník. Už teď má naprosto příkladnou péči. "Každý večer čtu do bříška pohádky, a dokonce jsem si po mnoha letech pořídil kytaru. Sice nevím, zda holky spíš netrápím, ale větší je spokojená a z malé mám pocit, že je taky v pohodě. Nehnutě poslouchá, nebo spí třeba i dvě hodiny, co drnkám," prozradil Tomáš.

Monika potvrzuje, že malá má Tomáše omotaného kolem prstu už teď. "Deset let čekám, že mi zahraje na kytaru. Marně. Jen otěhotním, už ji běží koupit, aby mohl miminku hrát," říká Monika.

"Na miminko se oba moc těšíme a chceme si další etapu svého života pořádně užít. Proto žádné velké cestování, ale pohodička a dlouhé procházky s kočárkem. Třeba právě po štiřínském parku, který máme kousek od domu," dodal Hauptvogel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám