Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) sice nakonec z důvodu nemoci na jedné z hlavních událostí plesové sezóny chyběl, jeho tisková mluvčí si příležitost zatančit si na Česko-Slovenském plese ujít nenechala. Do Obecního domu vyrazila Aneta Stolzová s manželem Alanem, který je chirurgem v motolské nemocnici. A překvapivě nám práskla, jaký je tanečník.

„Protože manžel nepatří zrovna mezi taneční mistry, je spíš takový věčný začátečník, na plesech raději volíme pomalé klasické tance,“ přiznala Super.cz okatá brunetka s tím, že plesy navštěvuje spíše výjimečně.

„S manželem nejsme pravidelnými hosty plesů, když už ale vyrazíme, jdeme s přáteli a společně si užijeme slavností večer. Naposledy jsme byli tancovat před pár lety na Žofíně, a to společně s Ilonou Csákovou a jejím manželem Radkem,“ řekla nám.

Pravá ruka Karla Gotta nám také prozradila, jaká hudba ji v tomhle směru formovala. „V dětství jsem milovala píseň Lambada od skupiny Kaoma. Protancovala jsem na ni celé hodiny. No a pak jsem objevila film Hříšný tanec. Kvůli němu jsem se dokonce přihlásila i do ostravské taneční školy ke Zdeňkovi Chlopčíkovi,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám