Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postavu Rudyho Tomana si mohou diváci seriálu První republika pamatovat z první řady, kdy se zde mihnul jako hrdinný legionář. Ve třetí řadě se objeví znovu, ale charakter této postavy bude podstatně méně ctnostný.

„Způsobuju opět problémy, protože mi nejdou na ruku ti, kteří by mi na ruku měli jít,” naznačuje představitel této role Petr Vondráček (48).

Super.cz minulou neděli nechyběl na natáčení nových dílů další řady historické ságy. V kašírovaném baru postaveném ve studiích České televize nám Vondráček názorně ukázal, že seriálový Rudy rozhodně nebude žádný andílek. Ve studiu si nejen zapálil cigaretu, ale také naznačoval konzumaci kokainu za pomoci bankovky přímo z elegantního zrcátka.

Pravdou je, že tato činnost nebyla ani v první polovině 20. století ničím zvláštním. Bílým práškem si v té době vylepšovaly náladu i hvězdy stříbrného plátna, jako byl Hugo Haas či Ljuba Hermanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám