Hlavní obsah
Článek

Osmadvacetiletá Pippa Middleton, mladší sestra vévodkyně Catherine, si většinou ven obléká střídmé jednobarevné šaty či kostýmek nad kolena, ale tentokrát se rozhodla pro zvláštní obměnu. V úterý ráno vyrazila do ulic londýnské čtvrti South Kensington v černých kalhotách, lakovaných lodičkách na vysokém podpatku a klasické kostkované flanelce.

Volná flanelová košile se vzorem červenočerné kostky by byla sice vhodnější spíš pro farmáře, ale se zbytkem outfitu nakonec tak špatně nevypadala. Byla alespoň barevně sladěná. S hnědou elegantní kabelkou to bylo už trochu horší.

Sympatická Pippa (40), která by mohla střídavě bydlet v Kensingtonském paláci u prince Williama (41) a své sestry, aby jí pomohla s psychickou zátěží spojenou s postem ostře sledované vévodkyně, se však opět mile usmívala na všechny strany, a to jí pak každý nějaký ten menší módní prohřešek odpustí.

Naopak neodolatelná byla Pippa nedávno v saténových minišatech na módní přehlídce značky Temperley London či na dobročinném plese, kam dorazila s přítelem Alexem Loudonem v dalším saténovém modelu. Róba červené barvy s hlubokým výstřihem štíhlé Pippě, jež má údajně jeden z nejhezčích zadečků, ohromně slušela.

Reklama

Další články

Načítám