Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz informoval, letos na Česko - Slovenském plese chyběla modelka Andrea Verešová (43). Slovenských krásek jsme si ale stejně užili. A to hned ve dvojité porci, kterou představovala krásná zpívající dvojčata Veronika a Daniela vystupující pod jménem Twins.

Krásky si na své podobě zakládají a volí vždy i podobné nebo stejné outfity. Na plese, který navštívily podruhé, tomu nebylo jinak. "Jsem rády, že tady zase můžeme být. Loni jsme měly bohužel pracovní povinnosti, tak jsme nedorazily," svěřily Veronika s Danielou.

Pobavili jsme se samozřejmě i o jejich outfitu. "Snažíme se vždy sladit, ať už barevně anebo střihově. Tentokrát máme stejný střih šatů, ale v jiných barvách, a tím pádem i jiné líčení, protože se muselo k barvám šatů přizpůsobit," promluvila za obě Veronika, která se od sestry lišila nejen oranžovým modelem, ale i šperky. Už dva roky totiž nosí snubní prstýnek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám