Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ze zdravotních důvodů nemohl dorazit Karel Gott (†80), byla největší pěveckou hvězdou Česko-Slovenského plesu zpěvačka Bára Basiková (61). Báru nevídáme často, takže jsme se na její vystoupení opravdu těšili.

Basiková vystřihla svoje největší hity včetně árie Máří Magdalény z muzikálu Jesus Christ Superstar, v němž průběžně účinkuje už od roku 1994, kdy mělo stěžejní dílo Andrewa Lloyda Webbera v pražském divadle Spirála premiéru. A jakmile otevře ústa, zapomenete, že je Bára o čtyřiadvacet let starší než tehdy. 17. února už oslavila pětapadesátiny.

Nedávno ovšem Bára Super.cz přiznala, že už se cítí unavená. Také na vystoupení na plese zvolila outfit, v němž se spíš ztrácela. Oblíbený dekolt nechala tentokrát doma a zvolila decentní volnou róbu ke krku a vlasy, které už prokvétají stříbrem, stáhla do jednoduchého účesu. Nicméně u Báry to mohla být jen slabší chvilka, protože ještě nedávno nafotila pěkně žhavé snímky, v nichž se nebála své tělo odhalit v sexy korzetu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám