Hlavní obsah
Článek

Ze zdravotních důvodů se biatlonistka Gabriela Koukalová nemohla účastnit letošní olympiády. Všem samozřejmě držela palce a při každé možné příležitosti si oblékla něco z olympijského šatníku, aby sportovcům vyjádřila solidaritu.

Když byla s manželem Petrem Koukalem na dovolené u moře, fandila na pláži v plavkách a v kulichu, a když jsme manželský pár potkali na Česko - Slovenském plese, tak si přes krásnou róbu místo kožíšku přehodila zlatou olympijskou bundu, i když se k modelu ani trochu nehodila.

Ale Gábinin stylista Dušan Chrástek to prostě musel přežít, jak nám svěřil, když popisoval, jak její model vybíral.

"Šaty jsme chtěli netradičně střižené a výrazného odstínu. Proto jsem volil set zdobeného topu a sukně v červené barvě. Jsou jediné v České republice šité na zakázku v USA a zapůjčené ze salonu Delta," uvedl a dodal, že model doplnil briliantovými šperky Klenoty Aurum a psaníčkem z krokodýlí kůže Bottefa Venneta.

Ale co s tou bundou? "Původně jsem měl připravené přes šaty kožešinové bolero z norka, ale nakonec zvítězila péřová bunda českých sportovců pro Olympijské hry 2018. Možná nás budou někteří za volbu bundy kritizovat, ale tohle je volba srdce, ne etikety. Gábina na olympiádě chyběla, ale velmi ji prožívala a českým sportovcům držela pěsti každý den," dodal Dušan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám