Hlavní obsah
Článek

Herečku se sedmdesátkou na krku by v Playboyi čekal málokdo. Jane Seymour (73) je ale ukázkovým příkladem ženy, jíž přibývající léta neubírají na kráse.

Americký Playboy ubral na peprnosti. Úplný zákaz nahoty sice nakonec přehodnotil, ale na svých stránkách kromě sexy krásek nabízí i serióznější obsah. Magazín oslovil i Jane Seymour, která mu poskytla obsáhlý rozhovor o svém soukromí, který doprovází fotografie. Herečka na nich samozřejmě není nahá.

„Jsem štěstím bez sebe. Byla jsem vyzpovídaná a nafocená pro Playboy. Otevřeně jsem mluvila o své kariéře, rodině a o tom, jako se ve svých 67 letech cítím skvěle,“ nalákala fanoušky na Instagramu hvězda seriálu Doktorka Quinnová.

Jane Seymour si už v roce 1973 zahrála bondgirl ve filmu Žít a nechat zemřít. O 45 let později je přesvědčená o tom, že sexy může být i v pokročilém věku. „Teď se cítím mnohem přitažlivější, než když jsem byla mladší. S přibývajícími léty člověk získává naprostou svobodu. Nikdy jsem sama se sebou nebyla spokojenější,“ svěřila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám