Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou debut v plavkovém vydání magazínu Sports Illustrated, který nejspíš také bude startovním bodem k čím dál zajímavějším zakázkám. „Absolutně ji zbožňujeme,“ píší zástupci SI o dvacetileté blondýnce Chase Carter. Divíte se?

Zprávu na instagramovém účtu magazínu o zařazení Carter mezi modelky plavkového vydání doprovodilo krátké video, jež bylo pořízeno na Bahamách, rodišti modelky. Chase na něm dokazuje nejen to, jak je fotogenická, ale také, že jí sluší plavky všech možných barev a střihů. Hlavně ty dvoudílné.

„Nikdy jsem nepocítila větší vděčnost a spokojenost sama se sebou, jakou cítím právě teď. Být součástí tohoto magazínu bylo mým snem už v době, kdy jsem byla malá holka, a vidět teď své fotky v něm, je ten nejlepší pocit v životě,“ uvedla.

Kariéra Carter začala na letišti v Sydney, kde si ji jako třináctiletou vyhlédl skaut (člověk, který aktivně hledá nové modelingové tváře). Za sebou má například reklamy na Maybelline New York, Ralpha Laurena, Victoria´s Secret Pink, Nike, H&M nebo Urban Outfitters, dočteme se na stránkách agentury IMG Models, která ji zastupuje. A také to, že je vášnivou sportovkyní, miluje především basket, fotbal, tenis, box a hod oštěpem.

I v případě partnera Chase zalovila ve sportovních vodách, a to doslova. Jejím přítelem je plavec a zlatý olympijský medailista Conor Dwyer.

Reklama

Další články

Načítám