Hlavní obsah
Článek

Mistryní světa ve sportovním aerobiku se stala v sedmadvaceti letech, splněnému snu Olgy Šípkové (48) ale předcházelo hodně dřiny a odříkání. Po letech dokonce přiznala, že si při tréninzích moderní gymnastiky, k níž ji jako malou holku přivedli rodiče, zažila docela peklo.

„Problém byl v tom, že nás trenérky docela trápily hladem, dokonce nám zakazovaly i pít, aby se nám neroztáhl žaludek. K tomu jsem pro ně nebyla vůbec dost dobrá, a navíc jsem podle nich byla i tlustá,“ vzpomíná otevřeně Šípková s tím, že jí to tenkrát hodně poznamenalo sebevědomí.

Na své sportovní začátky však Olga vzpomíná jinak ráda a s kamarádkami z gymnastiky se dodnes stýká. Skvělou fyzickou formu potvrdila ještě nedávno ve StarDance, kde pod vedením Marka Dědíka patřila k favoritkám. Dnes jí kromě tance dělá radost i moderování pořadu Ráno na gauči na Televizi Seznam.

„Velmi mne to baví, mám možnost se podílet na scénáři, sama si i připravuji rozhovory. Pořad má spád a energii, kterou se snažíme předat přes obrazovku lidem do domovů a snažíme se je hezky naladit na celý den,“ dodala ke své nové životní roli Olga.

Reklama

Další články

Načítám