Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka oscarového režiséra Miloše Formana, spisovatelka Martina je opět v Česku. Přijela kvůli vydání svého nového románu a hned den po příletu se objevila na velké párty, kde oslňovala bujným dekoltem. Nežárlí na ni o mnoho let starší manžel, když ji pouští do Prahy samotnou?

"Nežárlí a já jsem pořád s ním ve spojení, takže velmi dobře ví, kde jsem a zná můj časový harmonogram," přesvědčovala Super.cz Martina Formanová. Paradoxně ovšem přijela českým čtenářům představit knížku s názvem Nevěra po americku. Ta je inspirována virtuálními vztahy na internetu.

Původně měl s Martinou přijet i její muž, ale na poslední chvíli odřekl a zůstal doma se syny a Martininou maminkou, která s nimi v Americe žije. Slavný režisér tentokrát nepřiletěl ze zdravotních důvodů.  "Manžel se zranil a má na ruce velký hematom. Kluci chodí do sedmé třídy, mají školu, tak bych je sem ani vzít nemohla. Navíc mám během šesti dní tolik práce a schůzek, že bych na ně ani neměla čas," vysvětlila. Společnost jí dělají kamarádi a kamarádky, sejít by se chtěla i s tatínkem. "Jinak tady vlastně nikoho z rodiny nemám. Sestra žije také ve Spojených státech, i když na druhé straně než já," upřesnila.

V Praze bydlí v hotelu. "Několikrát jsme uvažovali, že bychom si tady pořídili byt, ale zase sem nejezdíme tak často, aby se to vyplatilo," míní Martina. Super.cz zajímalo, zda mladší dvojčata Formanova také zdědila umělecký talent po rodičích.

"Zatím to tak nevypadá. Oba zajímá sport, hlavně baseball. Také hrají na klavír, ale to hodně neradi a čtou, za což jsem ráda, protože to už není v současné době běžné. Herecké ambice rozhodně nemají. Ale to psaní je docela baví. Myslím, že hlavně Jim má docela talent. My ale děti nikam nesměřujeme, ať si najdou sami, co je baví," soudí Martina Formanová.

Reklama

Další články

Načítám