Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera fotbalisty Tomáše Ujfalušiho pokračuje ve své muzikálové kariéře pozvolna, ale trpělivě jde od menší role k větší. Kačenku už jsme viděli jako malého mravenečka ve Ferdovi Mravencovi, kde neměla samostatnou píseň. Nyní už ale vlastní písničku mít bude.

V připravovaném muzikálu Shrek zkouší roli malé princezny Fiony. "Text nemám, ale zpívám tam jednu písničku a už se moc těším," řekla Super.cz dvanáctiletá dívenka. "Je toho trošku víc než ve Ferdovi, ale baví mě to. Všichni jsou na mě hrozně milí," pěla chválu na své starší kolegy.

Na zkoušky ji střídavě doprovázejí oba rodiče. "Víc ale taťka, ale doma zase víc zkouším s mamkou, která mi radí a říká, co dělám špatně," dodala. Školu ovšem trošku zanedbává. "Chodím tam, když mám čas, ale toho teď moc není," krčila rameny a se známkami si nedělala starosti. "My je totiž nemáme, máme osobní ohodnocení," smála se Kačka.

Reklama

Další články

Načítám