Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když si ani jeden z nich na oslavy Valentýna moc nepotrpí, muzikálová partička z Muže se železnou maskou se vrhla s nadšením do společného valentýnského focení. Všichni jsou zadaní, tak uvidíme, jakou z toho budou mít partneři radost. Zvlášť právník Lukáš, se kterým randí krásná Betka Bartošová, jež byla v obležení mužů, asi skákat nadšením nebude.

Betka nám popsala i svůj první milostný trapas. „V pubertě jsem milovala jednoho kluka a psala jsem o něm textovku své kamarádce. Bohužel omylem jsem tu zprávu poslala jemu,“ svěřila. Teď už je ale tři roky zadaná, tak takové starosti nemá.

I Jan Kopečný je zadaný, jeho přítelkyně je také muzikálová herečka. S valentýnskými oslavami to ale doma nepřehánějí. „Musím se přiznat, že více než svátek svatého Valentýna preferuji 1. máj a líbání pod rozkvetlým stromem se svou partnerkou,“ prozradil.

A co Josef Vágner, který si bude již v červnu brát svou přítelkyni Marlene? „Valentýna si doma děláme kdykoliv v roce, když už se poštěstí, že jsme doma spolu, protože moje přítelkyně pracuje spíše přes den a já většinou večer. Letos to vidím na večeři doma a hezký film v peřinách,“ plánuje.

Také zpěvák Vojtěch Drahokoupil, který je z této partičky nejmladší, je zadaný a prozradil nám, jaký vtipný dárek z lásky od své přítelkyně dostal. „Pro mě Valentýn není úplně důležitý svátek. Pokud si mají dva vyznávat lásku, tak to mohou dělat i během roku a ne jen v ten jediný určený den. A ještě bych rád na sebe prozradil, že jsem dostal jednou z lásky kopačky. Ale naštěstí ty na fotbal,“ smál se.

Reklama

Další články

Načítám