Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před čtyřmi lety vstoupila do světa vysoké módy tím, že úspěšně prošla přísným konkurzem na modelky pro Victoria´s Secret Show. Tehdy jí bylo dvaadvacet a měla ze svého úspěchu takovou radost, že manažerům firmy vyrábějící luxusní dámské prádlo, která do svých služeb angažuje jen nejlepší profesionálky na světě, na konci castingu radostně (a ještě ve spodním prádle) zatančila.

Dnes už patří brazilská kráska Daniela Braga (26) mezi globálně úspěšné stálice modelingu. A ve středu byla, stejně jako mnoho dalších slavných celebrit, váženým hostem na galavečeru amfAR, pořádaném americkou Nadací pro výzkum AIDS, která rozděluje peníze vybraným projektům potírajícím tuto stále ještě nevyléčitelnou nemoc.

A měla velmi zajímavé entrée. Na tuto prestižní akci přijela v černém kalhotovém kostýmu, jehož sako záměrně nebylo dopnuto. Vytvořilo tak velmi atraktivní dekolt. A v něm už Daniela neměla nic. Ani podprsenku. Jak jí to slušelo, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám